Afyonkarahisar Süper Amatör Küme’nin 16’ıncı haftasında Demirspor ile Hüdai Ballıkspor Yeni Spor Kompleksi’nde yer alan D-1 sahasında karşı karşıya geldiler.  Demirspor’un baştan sona üstün götürdüğü müsabaka 8-1 kazanarak son haftalardaki kötü gidişata son verdi.. Karşılaşmaya etkili başlayan Demirspor henüz 4’ü gösterdiğinde baskısını rakip takım ceza sahasında hissettirdi ve Uğur’un ayağından gelen gol ile 1-0 öne geçti. Bulduğu golün ardından geri çekilmenin aksine aradaki farkı açma çabası içerisine giren Lacivert mavililer, 14’de bir kez daha Uğur ile skoru 2-0’a getirdi. İlk yarıda son dakikalara girilirken 35’te konuk takım Ballık’tan Ali Karaağaç takımının ve kendisinin tek golünü atan isim oldu ve durum 2-1’e geldi. Aradaki farkın azalmasına izin vermeyen Demirspor, 42’de takımının gol yükünü çeken Uğur ile durumu 3-1’e getirdi. Bu skor aynı zamanda ilk yarının sonucu olarak kayıtlara geçti. İkinci yarıya girildiğinde de ataklarında hız kesmeyen Demir, 48’de Ahmet ile skor tabelasını bir kez daha değiştirdi ve durum 4-1 oldu. Aradaki farkı 4’e çıkaran Demirspor, ataklarında hız kesmedi. Bu yarıda dakikalar 53’ü gösterdiğinde sahneye takımının ilk 3 golünü kaydeden Uğur bir kez daha çıktı ve durum 5-1’e geldi. Rakip Ballık’ın gardını iyice düşüren Demirspor, 55’te Emre Pancar ile durumu 6-1 yaptı.

Ballık’lı oyuncuların istek ve arzularının son demlerinde oldukları dakikalara girilirken 82’de Ahmet, 85’te de Emre Pancar skoru 8-1’e getirdi ve sahadan haftalar sonra hem farklı hem de galip ayrılmasını bildi. 

Tınaztepe evinde vuruldu!

Afyonkarahisar Amatör Küme’de 16’ıncı hafta heyecanın ilk maçında Tınaztepe Belediyespor ile Dinar Belediyespor oynanan müsabaka ile başladı. Ev sahibi ekip Tınaztepe Belediyespor konuk ekip Dinar Belediyespor'a 3-1 yenilmekten kurtulamadı

Haftanın ikinci mücadelesinde Yeni Spor Kompleksi D-5 sahasında Tınaztepe Belediyespor ile Dinar Belediyespor karşı karşıya geldiler. Son derece zevksiz geçen karşılaşmada gülen taraf , 3-1’lik skor ile konuk takım Dinar Belediyespor oldu.İlk yarıda her iki takımda karşılıklı pozisyonlara girmelerine karşın bu dilimde birbirlerine üstünlük sağlayamadılar ve müsabakanın ilk 45 dakikalık dilimi başladığı gibi sona erdi.  Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi başlayan taraf konuk ekip oldu. Karşılaşmanın 56’ıncı dakikada konuk takımdan Murat takımı Dinar Belediyespor’u 1-0 öne geçiren isim oldu. Attığı golün ardından rakip ceza sahasını deyim yerinde ise abluka altına alan konuk takım Dinar Belediyespor, son haftaların golcü oyuncusu olan  61’de Ceyhun skoru 2-0’ra getirdi. Tınaztepe’ye soğuk duş etkisi yaratan Dinar, ataklarını daha da arttırdı.İkinci yarıda yavaş yavaş son dakikalara girilirken 77’de Enes sahneye çıktı vedurum 3-0’a geldi. Karşılaşmanın sonucunu belirleyen isim ise, 83’te kazanılan penaltıyı gole çeviren isim Ahmet oldu. Süper amatör ligde16.hafta 5 karşılaşma ile sona erdi. 

Susuz fırsat tepti

Süper ligde İscehisarspor ile deplasmanda karşılaşan Susuz Belediyespor,2-0 önde götürdüğü maçı 2-2 bitirerek bir puana razı oldu.

Afyonkarahisar Süper Amatör ligde artık son haftalara doğru gidilmeye başlandı. Süper ligin 16. Haftası oynanan beş karşılaşma ile devam edildi. Dün merkez sahada tek maç oynanırken ilçelerde ise iki maç oynandı. Cumartesi günü oynanan maçlarda ise Demirspor evinde Ballıkspor’u 8-1 yenerken, Tınaztepe Belediyespor evinde Dinar Belediyespor’a 3-1 yenildi. Yenişehir spor kompleksinde İscehisarspor ile Susuz Belediyespor arasında oynanan karşılaşmada her iki takımda doksan dakika sonunda sahadan birer puanı 2-2’lik skor ile paylaştı. Maça iyi başlayan Susuz Belediyespor 7. Dakikada Ahmet Bekki ile skoru 1-0 yapan taraf oldu. Maçın 13. Dakikasında yeşil beyazlılar Mehmet ile skoru 2-0 yaptı.İlk yarının 41. Dakikasında İscehisarspor Barış ile bulduğu gol ile ilk yarıyı 2-1 yenik kapattı. İkinci yarının 53. Dakikasında kazandığı penaltıyı Ahmet ile gole çeviren İscehisarspor skoru 2-2’ye getiren taraf oldu. Kalan dakikalrda sahada başka gol olmayınca maç bu skor ile sona erdi ve her iki takımda birer puana razı oldu.