Mavi beyazlılarda Menajer Muhammet Doğan’ın ayrılması sonunda şimdi de Başantrenör Mehmet Kabaranın görevden ayrılması kafalarda soru işareti bıraktı.

TBL'de ilk 8 mücadelesi veren basketbol Süper Lige yükselmeyi hedefleyen temsilcimiz Afyon Belediyespor'da koç Mehmet Kabaran ile yollar ayrıldı.Son 7 haftada 4 yenilgi alan Afyon Belediye'de yönetim bugün Mehmet Kabaran ile görüştü ve sözleşmenin karşılıklı anlaşma yoluyla feshi konusunda mutabakat sağlandı.

Kim gelecek

Mehmet Kabaran'ın ayrılmasıyla boşalan Afyon Belediye koçluğu için en büyük adayın Gökhan Taştimur olduğu öğrenildi. Afyon Belediye'nin diğer koç adayları ise Aziz Bekir ve Mete Babaoğlu. Afyon Yönetimi'nin gün içinde durumu netleştirmesi bekleniyor. 

BU KEZ   PETKİMSPOR’A HAZIRLANIYORLAR

Haftayı DSİ mağlubiyetiyle kapatan Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol Takımı, önümüzdeki cumartesi günü evinde oynayacağı Petkim karşılaşmasının hazırlıklarına Atatürk kapalı spor salonunda başladı. Yapılan çalışmalarda sporcuların çalışma isteği yönetimi oldukça sevindirdi. Afyonkarahisar Belediyespor salon sporlar sorumlusu Yavuz Selman Başantrenör Mehmet Kabaran ile ilgili olarak'' Başantrenör Mehmet Kabaran son idmanını Pazartesi günü akşam 18.00’da yaptı. Durumun ne olacağı daha belli değil idi. Ancak yaşanan gelişmeler sonunda yollarımızı ayrılmak zorunda kaldık.'' dedi.