Ülkemizin ünlü müzik gruplarından Taksim Trio, Afyonkarahisar Belediyesi'nin kültürel ve sanatsal etkinleri çerçevesinde Atatürk Kongre Merkezi'nde muhteşem bir konser verdi. Atatürk Kongre Merkezi'nin merdiven boşluklarının dahi dolduğu konsere yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

Hüsnü Şenlendirici'nin klarneti, İsmail Tunçbilek'in bağlaması ve Aytaç Doğan'ın kanunu ile muhteşem bir müzik ziyafetinin sunulduğu konser, Afyonkarahisar halkına unutulmaz bir gece yaşattı. Muhteşem üçlü, zaman zaman yaptıkları sololarla büyük alkış aldı. Konser öncesi AKÜ Konservatuvar öğrencilerinden oluşan 7 Seven Tayfa Grubu da kısa süreli bir dinleti sundu.

Konsere gösterilen ilgiden büyük mutluluk duyan Hüsnü Şenlendirici, kendilerini dördüncü kez Afyonkarahisar halkı ile buluşturan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teşekkür etti. Gecenin sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, Taksim Trio grubuna sundukları müzik ziyafetinden dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti.
AKÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Okan Özdemir ise gecenin düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Örten'e plaket takdim etti.