Sayın “Şampiyonluğa halen talibiz”

Sayın: "Halen kimsenin şampiyon olacağının bu ligde garantisi yok, Emirdağspor olarak bu ligde şampiyonluğa halen talibiz." dedi.

Süper Amatör Ligin 20. haftasında deplasmanda Susuzspor’u 4-1 yenen Emirdağspor’un teknik direktörü Engin Sayın, karşılaşmada net pozisyonlar bulduklarını ve haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi. Sayın, yaptığı açıklamada, maça iyi hazırlandıklarını vurgulayarak "Net pozisyonlar bulduk ve 4-1 galip geldik. Daha farklı da kazanabilirdik." dedi. Susuz’un birkaç duran top dışında net pozisyon vermediklerini kaydeden Engin Sayın, şunları belirtti: "Verdiğimiz görevi taktiksel anlamda oyuncularım harfiyen yerine getirdi. Haklı bir galibiyet elde ettik. Ligde zirve mücadelesi veren birçok takıma rahatlıkla çelme takabilecek bir takımı yendik. Susuz kadrosuna yaptığı takviyelerin ardından son dönemlerde gerçekten coşkulu oynuyordu ama biz onlara karşı iyi hazırlandık. Bu galibiyeti başkanımıza, ayrıca yöneticilerimize ve taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Sadece bir 3 puan aldık. Susuzspor yendiğimiz için çok mutluyum. Oyuncularımı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Takım kadrosunda yer alan her futbolcusuna her zaman güvendiğini ifade eden Sayın, sözlerini şöyle sürdürdü: "Futbolcunun ruhunu, kalbini çok iyi bilen insanlardanım. Futbolcularıma her zaman güvenmişimdir. Bütün oyuncularıma aynı mesafedeyim. Hepsine kalbimin açık olduğunu her zaman oynayabileceklerini, her zaman yedek de kalabileceklerini açık açık söylüyorum. Bundan sonra daha iyi olacaklarını düşünüyorum."Susuz belediyespor maçında her şey istediğimiz gibi gitti. Daha farklı da kazanabilirdik. Susuz’a karşı net pozisyonlarımız var, bunu benim oyuncularım üretti. Bu 3 puanla beraber oyuncularımın özgüvenleri yükselmiştir." değerlendirmesinde bulundu. Ligde Emirdağspor’un artık rayına oturduğunu ifade eden Sayın: “Ligde bana göre en kötü futbolumuzu ilk yarıda Susuz belediyespor maçında oynadık. Halen kimsenin şampiyon olacağının bu ligde garantisi yok, Emirdağspor olarak bu ligde şampiyonluğa halen talibiz. Bunu da son haftalarda oynadığımız futbol ve aldığımız sonuçlarla göstermeye başladık. Şimdi tek düşüncemiz Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız maçı kazanarak yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz.” diyerek sözlerini tamamladı. 

“İsmimizi grubun en üstüne yazdıracağız"

Afyonkarahisar süper Amatör Küme 20. haftayı lider bitiren Salar Belediyespor’da Antrenör Ahmet Asiltürk, “Salar Belediyespor ismini grubun en üstüne yazdıracağız” dedi.

Süper amatör ligin 21. maçı olan Dinar Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdüren Salar Belediyespor’da moraller yüksek.  Yeşil-beyazlılarda her geçen gün hazırlıklar hızlanırken şampiyonluk heyecanı da hissedilmeye başladı. 21 haftada deplasmanda Dinar ile karşılaşacak Yeşil-beyazlı ekipte Antrenör Ahmet Asiltürk, “Hedefimiz ve amacımız belli. Oyuncularımız gerekli özveriyi gösteriyor. Hedefimiz şampiyon olmak. Şampiyon olacağımızdan en ufak şüphemiz yok. Salar Belediyespor ismini 21. Haftada  olduğu gibi sezon sonunda da grubun en üstüne yazdıracağız” dedi.

Grubun üst ve alt kısmının karışık olduğunu hatırlatan Asiltürk, artık final maçlarını oynadıklarını, kalan son iki maçı kazanarak yollarına devam edeceklerini belirtti.

Salar’ın gözdesi Oğuzhan

Amatör Süper Lig’de mücadele eden Salar Belediyespor’un başarılı futbolcusu Oğuzhan Akçin, takım olarak her maça kazanmak için çıktıklarını ve son maçta gösterdiği performansı ileriki haftalarda da sürdüreceğini söyledi. 

 

Amatör Süper Lig’de mücadele eden Salar Belediyespor’un başarılı futbolcusu Oğuzhan Akçin, takım olarak her maça kazanmak için çıktıklarını ve son maçta gösterdiği performansı ileriki haftalarda da sürdüreceğini söyledi. Salar Belediyespor Kulüp Başkanı ve yöneticilerine takımlarına vermiş olduğu destekler için teşekkür eden Oğuzhan Akçin, “Teknik kadromuz bizleri maçlarımıza en iyi şekilde motive etmektedir. Ligde kalan maçlarımızda da takımımıza yakışır sonuçlar almaya devam edeceğiz. Birlik ve bütünlük daima başarıyı getiriyor” dedi.
Oğuzhan Akçin, ligde oynadıkları 20 karşılaşmada 17 galibiyet, 2 yenilgi ve 1de beraberlik aldıklarını ve hafta sonunda oynayacakları Dinar maçına mutlak galibiyet için çıkacaklarını sözlerine ekledi.