Deplasmanda konuk ettiği Emirdağspor karşılaşmasının son dakikalarda yediği golle elinden kaçırmasının yanısıra çıkan olaylarla da adı anılan Bolvadin Belediyespor’da henüz moraller yerine gelmedi.

Salı günü fizik kondisyon, dün ise teknik ve taktik ağırlıklı bir idman programı üzerinde duran Kırmızı Siyahlılar’ın bu maçı unutmasını isteyen teknik ekip, sık sık uyarılarda bulundu.

Son anlarda yenilen golde hakemin yanlış karar verdiğini, aksine faulün kendilerine çalınması gerektiğini belirten Teknik Direktör Fehmi Teke bu sezon hakem hatalarının kendilerine faturasının ağır olduğunu ifade etti. Rakiplerinin durumunun kendilerini ilgilendirmediğini belirten  Teke, “Biz de onur mücadelesi veriyoruz ama her seferinde haksızlıklarla karşılaşmış olmaktan bıktık” dedi. 

“Şampiyon olacağız"

Salar Belediyespor Antrenörü Ahmet Asiltürk, Çağlayan karşısında çok iyi oynamış olmalarına rağmen gol yollarında başarılı olamadıklarını söyledi.

Salar  Belediyespor Antrenörü Ahmet Asiltürk, Çağlayan karşısında çok iyi oynamış olmalarına rağmen gol yollarında başarılı olamadıklarını söyledi Tınaztepe, Çağlayan maçlarını kazandıktan sonra bu maça da galibiyet parolası ile çıktıklarını ancak diğer maçlara oranla biraz etkisiz kaldıklarını belirten Asiltürk bu hedeflerinin mutlak şampiyonluk olarak belirlediklerini dile getirdi. .

Sezona başladıkları ilk günden bu tarafa hedeflerinin şampiyonluğa ulaşmak olduğunu ifade eden Asiltürk “İlk 16 hafta sonunda liderlik koltuğunda bulunuyoruz. En ciddi rakibimiz Emirdağspor ile aramızda 3puanlık bir fark var. 5 maçlık bir periyod varken şampiyon olacağız demek belki biraz hayalcilik olabilir ama bizim hedefimiz bu. En yakın rakibimizi kendi sahasında yenmiş olmanın bize az bir avantaj kazandırdığına inanıyorum. Bunu sezon sonuna kadar iyi kullanarak hedefimize ulaşmak amacındayız” dedi.