Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği'ne iade-i ziyarette bulundu. Afyonkarahisar Valiliği görevine atanmasının ardından yoğun bir dönem geçiren Vali Mustafa Tutulmaz, iade-i ziyaretlerini de fırsat buldukça gerçekleştirmeye devam ediyor. Afyonkarahisar’a atanmasının ardından kendisine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’ne iade-i ziyarette bulunan Vali Mustafa Tutulmaz, Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Abdioğulları ile bir süre sohbet etti. 

“İÇİMİZDEN BİRİSİ OLDUĞUNUZU HİSSETTİRDİNİZ”

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’ne iade-i ziyarette bulunan Vali Mustafa Tutulmaz’a dernek çalışmaları hakkında bilgiler veren Dernek Başkanı Mehmet Abdioğulları; “Göreve geldiğiniz günden itibaren tüm ilçeleri ziyaret ettiniz ve şehir merkezinde de yaya dolaşarak tüm aksiyonları yerinde görev halkın içinden birisi olduğunuzu hissettirdiniz. Medya çalışanlarının sorunlarına ilişkin sizlere aktardığımız sıkıntıların da giderilmesi noktasındaki yaklaşımlarınızdan dolayı da ayrıca teşekkür ediyoruz. Yoğun çalışma temposu içerisinde derneğimize yaptıkları ziyaretlerinden dolayı da şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

“AFYONKARAHİSAR İÇİN İŞBİRLİĞİ YAPMALIYIZ”

Afyonkarahisar Gazetecileri Yardımlaşma Derneği’ni ziyaretinde konuşan Vali Mustafa Tutulmaz ise, gerçekleştirdikleri ziyaretin iade-i ziyaret olduğunu söyleyerek konuşmasına başladı. Vali Tutulmaz; “Afyonkarahisar’a atandığımızda bizleri ziyaret eden dernek yönetim kurulunu ziyaret etmek istedim. Ziyaretimiz iade-i ziyaret ancak bunun yanında basınımızın problemleri nelerdir onları yakından görmek ve sizlerden dinleme imkanı bulma fırsatımız oldu. Afyonkarahisar adına basın camiası ile işbirliği anlamında nasıl bir çalışma yapabiliriz onları burada konuşma fırsatı bulacağız. Bununla birlikte de Afyonkarahisar’ımızın tanıtılması, ilimizde yapılan hizmetlerin vatandaşlarımıza ulaştırılması, vatandaşlarımızın bizlere ulaştırmak istedikleri taleplerinin bizlere ulaşmasında basınımıza önemli görevler düşüyor. Maaşınızı devletten almıyorsunuz ancak yaptığınız görev itibariyle kamu hizmeti veriyorsunuz. Sizlerin hizmetleri de bizler için önemli bir kaynak olacaktır. Derneğiniz ve basın çalışanlarının hizmetlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

“KENTİN POTANSİYELİNİ ARTIRMAK İÇİN HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI”

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz gerçekleştirdiği Afyonkarahisar Gazetecileri yardımlaşma Derneği ziyaretinde hazır bulunan gazetecilerle de Afyonkarahisar'ın tanıtılması konusunda görüş alışverişinde bulundu. Vali Tutulmaz, Afyonkarahisar’ın tarihi, kültürel, turistik anlamdaki potansiyelinin yanı sıra sağlık, gıda, spor gibi birçok alanda marka şehir olma noktasında potansiyeli olduğunu belirterek şehrin marka değerinin yükseltilmesi ve tanınırlığının artırılması noktasında kamu kurumlarının desteklerinin yanı sıra özel sektörün, iş adamlarının, sivil toplum kuruluşlarının da el birliği ile bu çalışmalara katkı sağlamasıyla hedefe ulaşmanın daha kolay olacağını ifade etti.