TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor’un, Kayseri Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde devam eden 2. etap kamp çalışmaları kapsamında oynadığı hazırlık maçında 6 gol atıldı. Cezayir 1'inci Lig takımlarından Mouloudia Club Alger ileYüksek irtifa Kamp Merkezi’nde gerçekleştirilen hazırlık maçında oyun planı ve kadrosunu şekillendirmeye çalışan Teknik Direktör Koray Palaz sahaya Anıl, İsmail, Melih, Denis, Onur, Şiyar, Olcay, Yavuz, Abdullah, Eray, Berat 11’i ile çıktı.

 

Orta alanda topa sahip olan ve pas yüzdesi oldukça yüksek bir takım inşaa ederken top rakipte iken önde baskı kurmaya çalışan bir oyun anlayışını benimseyen Koray Palaz’ın oyun planını oyuncular sahaya yansıtmaya çalıştı. Berat, Şiyar ve rakibin kendi kalesine attığı gollerle 3 kez öne geçen AFJET Afyonspor 85. dakikada kalesinde gördüğü golle sahadan 3-3’lük eşitlikle ayrıldı.

 

Karşılaşma sonrasında değerlendirmelerde bulunan AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Koray Palaz; “Neredeyse tamamı yeni oyunculardan kurulu bir takımız. Lige hazır hale gelebilmek için yoğun tempoda çalışmalarımızı sürdürürken bir taraftan da oyun planımız ve transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yüzde yüz hazır değiliz ama oyuncularımın beklentilerimize sahada karşılık verdiğini görmek bizi mutlu ediyor. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Taraftarlarımıza heyecan veren bir takım izletmek için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.