Taliplerinin daha şimdiden fazla olmasından dolayı teklifleri değerlendiren Acar’ın gelecek sezonda durağının neresi olacağı merak konusu.. 

Köyhizmetlerispor alt yapısında yetişen ve geçtiğimiz sezon Bolvadin Belediyespor’da gösterdiği performans ile deneyimli eldivenleri kulübenin yolunu gösteren genç kaleci Hüdayi Acar, Bolvadinspor ile yollarını her an ayırabilir. Geçtiğimiz sezon tecrübeli kaleci Tolga’nın yedeği olan ama son zamanlarda başarılı kaleciyi kesen Acar, şimdiye kadar Bolvadin Belediyespor takımından herhangi bir görüşme talebinin olmadığını dile getirdi. 

CİDDİ TEKLİFLER ALIYOR

İki sezon önce Fethibey ve İhsaniye Belediyespor da başarılı bir performans ile kendini kanıtlayan Hüdayi Acar, bir sonraki sezon Bolvadin Belediyespor’un dikkatini çekmiş ve Kırmızı Siyahlı  kulübe transfer olmuştu. Burada oynadığı maçlar da başarılı bir grafik çizen Acar yeni sezonda şampiyonluğa oynayan  takımların dikkatini çekmeyi başardı. Kaleci transfer etmek isteyen kulüplerin transfer listesinde Hüdayi Acar ilk sırada yer alıyor.

EN SON BOLVADİN’DE OYNADI

Geçtiğimiz sezon Bolvadin Belediyespor’a transfer olan Acar, burada gösterdiği başarılı performans ile dikkatleri üzerine çekti ve bir çok kulüpten transfer teklifi almıştı. Geçtiğimiz sezon İddialı kadro kuran Bolvadin  Belediyespor ile anlaşan Hüdayi Acar yeni sezonda henüz hiçbir takımla anlaşmış değil.