Afyonkarahisar Tabipler Odası tarafından her yıl geleneksel hale getirilen ve meslekte 25 yılını tamamlayan hekimleri onurlandırmak amacı taşıyan etkinlik kapsamında Özel Fuar Hastanesi Dahiliye Uzmanı Yrd. Doç. Dr. İsmail Uygan’a plaket takdim edildi.

“Meslekte 25 yılını dolduran hekimlerimizi onurlandırıyoruz”

Afyonkarahisar Tabipler Odası Başkanı Murathan Leblebicioğlu ve Başkan Yardımcısı Alev Türe tarafından Özel Fuar Hastanesi’nde gerçekleştirilen plaket takdim töreninde konuşan Oda Başkanı Murathan Leblebicioğlu; “Tabipler Odası olarak her yıl 14 Mart’ta 25 yılını dolduran hekimlerimize vermiş oldukları hizmetlerinin karşılığı olmasa da onurlandırmak ve şükranla anmak, plakete baktıklarında da mutluluklarının ve gururlarının artmasını arzu ediyoruz. Bugün de meslekte 25 yılını tamamlamış olan hekim arkadaşımız İsmail Uygan’a hizmetleri ve emekleri için teşekkür ediyorum. Kendisine de nice 25 yıllar diliyorum” dedi.

“Sağlığım elverdiği sürece hizmet etmeye devam edeceğim”

Ödül töreninde konuşan Dahiliye Uzmanı Yrd. Dç. Dr. İsmail Uygan’da, 14 Mart Tıp Bayramı’nın tüm hekimlere hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu. Meslekte 25 yılını tamamladığını belirten Uygan; “Tabipler Odası Başkanımız Murathan Leblebicioğlu’na ve yönetim kurulu üyelerine böylesine anlamlı bir günde şahsımı onurlandıran bu nazik davranışlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. İnsan sağlığını korumak ve insanı yaşatmak için çıktığımız bu hizmet yolunda sağlığım elverdiği sürece insan hayatını korumaya ve insanı yaşatmaya yönelik hizmet vermeye devam edeceğim” diye konuştu.

Düzenlenen programda Afyonkarahisar Tabipler Odası Başkanı Murathan Leblebicioğlu ve Başkan yardımcısı Alev Türe tarafından Özel Fuar Hastanesi Başhekimi Şükrü Yücel’e de hizmetlerinden dolayı teşekkür edilerek çiçek takdim edildi.