Sandıklıspor, 2017 yılında oynadığı maçlarda büyük hayal kırıklığı yaşatırken; Sandıklıspor, 2017’ de şampiyonluk hayallerini başka bahara bıraktı.

Ulusal gündemde olumsuz haberlerle yer edinen Afyonkarahisar, sporda da büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. 

2017 UĞURLU GELMEDİ

İlk yarıda başarılı maçlar çıkartan ve şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer alan Sandıklıspor, 2017 yılında adete gerileme dönemine girdi.  Kırmızı Beyazlılar, 1.yarıda 13 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik elde ederken; 5maçta ise sahadan puansız ayrıldı. Temsilcimiz özellikle son 5 haftada 11 puan kaybıyla ligin orta sıralarına demir attı.

Şampiyonluk hayalleri suya düştü

Bölgesel Amatör Lig’deki temsilcimiz Sandıklıspor 2017 yılında beraberlikle ile girmesine rağmen şampiyonluk hayallerini Torbalıspor ve Bozdoğanspor karşılaşmasında aldıkları yenilgilerle başka bahara bıraktı. Ligde yedinci sırada yer alan Kırmızı beyazlılar, kümede şampiyonluk mücadelesini kaybetti. Temsilcimiz ikinci yarıda nasıl bir sonuç alacağı merak ile beklenirken,  Hisarspor ile çekiştiği ligde Afyonkarahisar Süper amatör şampiyonu ile play Of maçı oynayıp oynamayacağı bir hayli merak ediliyor. 

Nefesi yetmedi!

SPOR Toto Bölgesel Amatör Ligi 8’inci Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Sandıklıspor, iyi başladığı ligin ortasında yaşadığı düşüş ile kalesinde gördüğü gol sayısı arttı, puan kaybetti, ligin ilk yarısını yedinci sırada kapattı.

Kırmızı beyazlı ekip, lige Afyon derbisi ile başladı. Diğer temsilcimiz Hisarspor takımını evinde ağırlayan Sandıklıspor bu maçta oynadığı oyun ve aldığı 0-0’lık skor ile akıllarda ilk haftadan itibaren soru işareti bıraktı. Sezona büyük umutlarla başlayan Sandıklıspor, ikinci haftada Dikili Çandarlı ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmada 1-0’lık galibiyet ile ayrılan kırmızı beyazlılar, üçüncü hafta evinde oynadıkları Uşak Vefa maçını 10-1 kazanarak ne kadar iddialı olduklarını gösterdiler. Ligde dördüncü haftada Sarayköy önünde farklı galibiyet elde eden kırmızı beyazlılar, Ortaca Belediyespor’u 2-1yenerken, altıncı haftada deplasmanda oynadığı Kuşadası maçından mağlubiyet ile dönerek sinyalleri vermeye başladı. Çok önemli olan Torbalıspor maçında sahadan 2-1 yenik ayrılan temsilcimiz, evinde Yatağanspor ile 0-0 kalarak şampiyonluktan uzanırken, teknik direktör Ufuk Sarı ile yollarını ayırmak zorunda kaldı. Cevdet Çapar ile anlaşan kırmızı beyazlı yönetim, bu teknik adam ile de başarı sağlayamadı. İlk yarıda oynadığı 13 karşılaşmadan 5 galibiyet beş yenilgi ve üç beraberlik alan kırmızı beyazlılar lider Torbalıspor takımının sekiz puan gerisinde ligi yedinci olarak kapattılar.