Yeni transferler ile kadrolarını güçlendiren rakipler önemli isimlere imza attırıyor. İşte yeni sezon öncesinde transferde son durum…

Etimesgut Belediyespor, Erzincan'dan Ahmet Kaan Ergün, Düzcespor'dan Rıdvan Sağlam, Bayburt'tan Erçin Ilgaz, Kastamonu'dan Yaşar Çetin, Tokatspor'dan Eser Yayla ve Nazilli'den stoper Sabri Turgut ile anlaştı.

Altay, dış transferde Keçiörengücü'nden golcü Yıldıray Koçal, Sivasspor'dan stoper İbrahim Öztürk ve Bandırmaspor'dan sol bek Serkan Sözmen'in ardından dördüncü imzayı Keçiörengücü’nden kaleci Egemen Gençalp’e attırdı.

Bandırmaspor, geçen sezon Sivasspor'da şampiyonluk yaşayan tecrübeli orta saha oyuncusu Adem Koçak ile anlaştı. 2.Lig’in yeni takımlarından Bodrumspor, transferde hız kesmiyor. Bodrumspor, Göztepe’den orta saha oyuncusu Salim İyik ile sözleşme imzaladı.

Kocaeli Birlikspor’da yeni sezon öncesinde 6 futbolcu ile yollar ayrıldı. K.Birlik Yönetimi Gökhan Meral, Uğur Daşdemir, Kürşat Ergun Aydın, Emre Balak, Umut Kaya ve Erdi Öner ile yolları ayırdı.

Geçen sezon play-off oynayan Hatayspor, yeni sezon öncesinde transfere devam ediyor. Hatayspor 1461 Trabzon'da forma giyen Hamza Gür ile anlaşmaya vardı. Etimesgut Belediyespor, Anagold Erzincanspor'dan 25 yaşındaki ön libero Ahmet Kaan Ergün ile sözleşme imzaladı.

Bucaspor, iç transferde tecrübeli kanat oyuncusu Erkan Taşkıran'ın sözleşmesini 2019 yılına kadar uzattı.

Niğde Belediyespor, Ofspor'dan orta saha oyuncusu Muhammed Fettahoğlu ve Tuzlaspor'dan stoper Volkan Geyik ile anlaştı.

İnegölspor, 3. Lig takımlarından Halide Edip Adıvarspor'un 24 yaşındaki sağ beki Ertuğrul Sancaktutan ile anlaşmaya vardı.

Nazilli Belediyespor, Keçiörengücü forması giyen stoper Bora Yelken ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Menemen Belediyespor, Giresunspor'dan stoper Cihan Can'ı renklerine bağladı.

Bodrumspor, Vanspor'da forma giyen kanat oyuncusu Medeni Bingöl ile sözleşme imzaladı.

Amedspor, Aydın 1923 Spor forması giyen 28 yaşındaki stoper Erdi Bakırcı ile 2 yıllık sözleşme imzalarken, Adana Demirspor’dan kaleci Zülküf Özer’i transfer etti. 

Afjet Afyonspor, Tokatspor'un orta saha oyuncusu Erdi Zengin, Düzcespor’dan Emre Pehlivan ve Kayseri Erciyespor’dan Tugay Adamcı ile anlaşmaya vardı. 

Tokatspor yeni sezon öncesinde bir dönem Sakaryaspor’u da çalıştıran Ercüment Coşkundere ile anlaşmaya vardı.

Bandırmaspor, Erzurumspor’dan kanat oyuncusu Mustafa Kayabaşı ve kaleci Evren Üstündağ’ın yanı sıra Menemen Belediyespor’un forveti Haluk Türkeri ile anlaşma sağladı. 

Sancaktepe Belediyespor, Zonguldak Kömürspor'un defans oyuncusu Okan Duran’la 2 yıllık anlaşma imzaladı. 

Kastamonuspor, Giresunspor'dan Çağrı Bülbül, Elazığspor'dan sol bek Murat Kalkan, Kayseri Erciyesspor’dan Tayyib Kanarya, 1461 Trabzon’dan Ali Kuçik ve Okan Yıldız ile sözleşme imzaladı.