Canlarını feda eden 15 Temmuz Şehitlerimizin anılması ve milli birlik, beraberlik, vatan ve bayrak sevgisi, demokrasi, vatan savunması, yurt bilinci temalarının işlendiği spor etkinlikleri sona erdi

Afyonkarahisar’da 15 Temmuz Şehitleri Anma Programları 11-15 Temmuz tarihleri arasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve yerel yönetimler ile ortaklaşa 15 Temmuz Şehitleri Anma programları Atatürk Spor Salonu’nda yapılan anma töreni ile sona erdi.

Merkez Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen programa Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İlçe Müdürleri İsmail Barın, İsmail Kılınç, Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, ASKF yetkilileri, Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Müdürü Gökhan Gürbüz, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlayan kapanış töreninde, sırası ile Hafız Halil Avlamaz’ın Kuran-ı Kerim Tilaveti, Ahmet Taşbaş’ın Şiir Dinletisi 15 Temmuz Gazisi Seymen Sedye Topal’ın konuşması, Seda Kuru’nun Ecdada mektubu ve spor müsabakalarında dereceye giren sporcuların ödül töreni gerçekleştirildi. Madalyalarına kavuşan sporcular, daha sonra hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmâl etmediler. Özellikle okunan şiir ve ecdada mektupta izleyiciler ile protokol duygu dolu anlar yaşadılar.