Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Garanti Bankası sponsorluğunda devam eden 12 Dev Adam Basketbol Okulları kış dönemi çalışmaları Afyonkarahisar’da tüm hızıyla devam ediyor.

Garanti Bankası’nın destekleri ile kuruluşunun 15. yılını kutlayan 12 DABO, 7-12 yaş arası kız ve erkek sporculara hizmet ederek basketbola kazandırmanın yanında onları kötü alışkanlıklardan korumayı ve topluma faydalı birer birey olarak yetiştirmeyi amaç ediniyor.

Antrenör ve İl temsilciliği görevlerini sürdüren Feyzullah Demirkale yönetiminde antrenmanlarına devam eden Afyonkarahisar 12 DABO, 28-30 Nisan tarihleri arası ev sahipliğini üstlendiği 14. Türkiye Ligi Batı-Güney Grubu şölenlerinin heyecanını yaşamaya başladı.

Nisan ayı sonundan başlayarak Mayıs ayı sonuna kadar devam edecek olan şölenler öncesinde çalışmalar hakkında bilgi veren Demirkale, Afyonkarahisar olarak 2015 yılında ev sahipliğini gerçekleştirilen 12 DABO şölenlerine bu senede ev sahipliği yapacak olmalarının kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti. Demirkale ayrıca, bu değerli projede yer almalarının sporcu ve veliler için çok değerli olduğunu da kaydetti. Feyzullah Demirkale, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Afyonkarahisar 12 DABO olarak iyi bir kış dönemi geçiriyoruz. Sporcularımız şimdiden ev sahipliğimizde gerçekleşecek 12 DABO Lig şölenlerinde mücadele etmek için sabırsızlanıyor. Ben de sporcularımın antrenmanlarında kat ettiği gelişimi görecek olmaktan dolayı en az onlar kadar heyecanlıyım. 12 DABO’ya ve Afyonkarahisar sporuna olan desteklerinden dolayı valimiz Aziz Yıldırım’a, Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’a  ve Türkiye Basketbol Federasyonu’na Teşekkür Ediyorum.”